TÄYDEN PALVELUN RENGASHOTELLI

Sinä ja autosi ansaitsette hyvät renkaat jokaisen kauden alussa. Rengashotellista saat renkaat alle mahdollisimman hyvässä kunnossa. Renkaiden kuntoon vaikuttaa ratkaisevasti säilytysososuhteet.

OIKEAT SÄILYTYSOLOSUHTEET PIDENTÄVÄT RENKAAN IKÄÄ

Renkaiden käyttöikä maksimoidaan oikealla säilytyksellä ja huollolla. Säilytysasento takaa renkaan muodon pysymisen oikeana, eikä ylimääräisiä tärinöitä synny ja rengasmateriaali ei rasitu vääristä kohdista.
Rengashotellissa vallitsee optimaalinen ilmasto renkaan kannalta. Suuret lämpötilan ja kosteusprosentin vaihtelut vaikuttavat myös kumiin heikentävästi.

KODIN VARASTOINTITILA JÄÄ PAREMPAAN KÄYTTÖÖN

Kodin varastointitila on usein kortilla ja renkaat haukkaavat siitä suuren osan. Lisäksi renkaat ovat paloturvallisuusriski tulipalon syttyessä. Renkailla on korkea palokuorma ja joissakin taloyhtiöissä renkaiden säilytys esimerkiksi autotallissa on kielletty juuri tämän takia. Renkaat kannattaa säilyttää rengashotellissa, jolloin säilytystila kotona vapautuu järkevämpään käyttöön ja renkaat pysyvät hyvässä kunnossa seuraavalle kaudelle.

ASIAKKAALLE HUOLETON PALVELU

Tuodessasi renkaasi meille säilytykseen voit luottaa siihen, että renkaasi ovat hyvässä kunnossa kauden vaihtuessa. Ennen uutta kautta otamme sinuun yhteyttä ja sovimme valmiiksi ajan renkaanvaihdolle.

Renkaiden säilytyksen lisäksi rengashotellipalveluumme sisältyy renkaiden kuntotarkastus. Mikäli renkaasi vaativat uusimista, otamme sinuun yhteyttä ja tarjoamme muutamia rengasvaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Renkaanvaihdon yhteyteen voit tilata pienestä lisämaksusta myös tasapainotuksen.