OVIO CARBOOK TIETÄÄ AUTOISTA KAIKEN!

Nyt tiedät sinäkin, sillä autosi ajankohtaiset huolto- ja hoitotiedot aina mukanasi! Näin mm. autokorjaamot, -liikkeet ja käytetyn auton ostajat voivat luotettavasti tarkistaa auton huoltohistorian.

Palvelun avulla voit tutkia autosi koko huolto-, katsastus ja hoitohistoriaa yhden sovelluksen sisällä suoraan tietokoneella, tabletilla tai puhelimella missä vain ja milloin vain. Ovi on auki auton huoltohistoriaan ja siten autosi huoltokirja aina mukanasi!

Mikäli olet auton omistaja tai haltija, voit nyt liittää autosi sähköiseen Ovio-huoltokirjaasi. Autojen huoltotiedot tuodaan automaattisesti korjaamoiden toiminnanohjausjärjestelmistä.

Mikäli et vielä löydä huoltotietojasi, kerro siitä meille niin katsotaan voimmeko auttaa. Hoitotietoja yms. voit joka tapauksessa päivittää itse välittömästi.

Luotettavaa tietoa autojen käyttö- ja huoltohistoriasta

Huoltohistoriatiedot tulevat suoraan korjaamoilta, jotka ovat huoltaneet ja korjanneet autoasi! Korjaamon ei tarvitse tehdä huoltojen yhteydessä mitään ylimääräistä – huoltotiedot siirtyvät automaattisesti Ovioon.

Tekniset tiedot ja katsastustiedot tulevat Trafilta, joka ylläpitää tietoja Suomen ajoneuvokannasta.