KAIKKI AUTONHUOLTOPALVELUT

AUTOMERKKIIN JA MALLIIN KATSOMATTA

RENKAAT JA VANTEET

AUTOSI IKÄÄN JA KUNTOON KATSOMATTA

PALVELEMME AMMATTITAIDOLLA

LAADUKKAASTI LAPPEENRANNASSA

HIUKKASSUODATTIMIEN PESU (DPF-PESU)

DPF, eli hiukkassuodatin löytyy kaikista uudehkoista dieselkäyttöisistä ajoneuvoista, se alkoi yleistymään vuonna 2005. Suodattimen tarkoituksena on suodattaa pakokaasusta pienhiukkaset itseensä. Suodattimen elinikä on autosta riippuen 50 000 – 250 000 km. Suodattimen ikää voidaan pidentää puhdistamalla sitä ennen kuin se tukkeutuu. Pahasti tukkeutunut suodatin on vaikea tai jopa mahdoton puhdistaa ja tällöin joudutaan vaihtamaan koko suodatin.

Kun suodatin menee tukkoon noesta ja tuhkasta, merkkikorjaamot aika tyypillisesti tarjoavat ainoaksi ratkaistuksi sen vaihtamista kokonaan uuteen. Se taas on huomattavasti kalliimpaa, kuin suodattimen peseminen: pesu irrotuksineen, kiinnityksineen ja aineineen maksaa vain murto-osan siitä, mitä vaihtaminen kustantaa.

Hiukkassuodattimen pesua tarjoaa vielä hyvin harva autokorjaamo koko Suomessa, Etelä-Karjalasta hiukkassuodattimen pesu löytyy ainoastaan Autokorjaamo Pamexilta.

PALVELUMME

  • Maksuton arviointi ja mittaus onko hiukkassuodatin pestävissä / huollettavissa.
  • Hiukkassuodattimen irroitus ja asennustyöt (lisähinnasta).
  • DPF-hiukkassuodattimen pesu.
  • Hiukkassuodatin pestynä jopa seuraavaksi arkipäiväksi meille saapumisestaan
  • HUOM! HUOM! Tilaamme rahdin halutusta osoitteesta ja palautamme sen samaan paikkaan – Ympäri Suomen! Laitat siis suodattimen laatikkoon ja ilmoitat meille niin hoidamme sen noudon, pesun ja palautuksen!

Kysy tarjousta myös muista pesuista esim. katalysaattorit, ahtimet, imusarjat, kaasuttimet, egr-venttiilit jne.